Kategorie blog
Artykuły
Na czym polegają warsztaty ceramiczne w Krakowie w Smak Sztuki?

W naszej pracowni ceramicznej Smak Sztuki przy ul. Kobierzyńskiej 117 a w Krakowie, proponujemy rozbudowany i elastyczny program zajęć dla osób chcących nauczyć się technik pracy z gliną. Umiejętności nabyte podczas warsztatów ceramicznych, pozwalają na samodzielne posługiwanie się nimi w warunkach domowych. Można je wykorzystać do tworzenia przedmiotów codziennego użytku, biżuterii, dekorów i do wielu zabaw z dziećmi. Nie ma czasu cenniejszego, niż ten spędzony razem, a nasze kursy rozszerzają wachlarz Państwa możliwości. Zapraszamy.

Herbata a ciąża

Okres ciąży to niezwykle ważny czas w życiu każdej kobiety. Już na początku ciąży, przyszła mama dostaje długą listę rzeczy, które nie są dla niej i dla powstającego w niej nowego organizmu wskazane. Co jednak z herbatą, którą również znajdziemy na niektórych listach produktów zakazanych dla przyszłych matek?...

Jak smakuje kawa Irish Whisky od Smak Sztuki?

0
Jak smakuje kawa Irish Whisky od Smak Sztuki?

Co dzisiaj pijemy w Smak Sztuki? Dziś smakujemy i degustujemy kawę arabikę, świeżo palona Irish Whisky. Więcej o tej kawie przeczytasz w artykule poniżej, zamieszczamy film z Youtube z dzisiejszej degustacji na żywo z naszej pracowni, kawiarni.

Kawa Irish Whisky to jeden z naszych bestsellerów, z delikatną słodyczą na języku i przyjemnym, ciepłym smakiem Irish Whisky. Ma piękny brązowy kolor po zaparzeniu, jest wydajna, można z niej przygotować pyszne espresso lub kawę mleczną. Zapach tej kawy jest wyjątkowy, lekko alkoholowy, bardzo ciepły, dobrze się kojarzy. Baza kawowa użyta do produkcji tej mieszanki kawowej to arabika z Brazylii, wypalona w stopniu medium w małej palarni specjalnie pod nasze zamówienie. W naszej kawiarni parzymy ją w Aeropressie lub w ekspresie ciśnieniowym.

Zainspiruj się naszymi kawami smakowymi tutaj >> a może zainteresuje Cię zestaw kaw Smaczna Paczka >>

A przy okazji chciałbym Cię zapytać czy zdarza Ci się pić kawę świeżo paloną na codzień, a jeśli tak to jak ją przygotowujesz? W tygielku, po prostu zaparzasz czy może tak jak my w Aeropressie?

Pozdrawiam! Bartłomiej Chodyń

Komentarze do wpisu (0)

Newsletter
Chcesz wiedzieć pierwszy o nowościach i promocjach w sklepie?
Chcę otrzymywać E-mail Newsletter. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych do celów marketingowych zgodnie z

polityką prywatności

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl