Kategorie blog
Artykuły
Na czym polegają warsztaty ceramiczne w Krakowie w Smak Sztuki?

W naszej pracowni ceramicznej Smak Sztuki przy ul. Kobierzyńskiej 117 a w Krakowie, proponujemy rozbudowany i elastyczny program zajęć dla osób chcących nauczyć się technik pracy z gliną. Umiejętności nabyte podczas warsztatów ceramicznych, pozwalają na samodzielne posługiwanie się nimi w warunkach domowych. Można je wykorzystać do tworzenia przedmiotów codziennego użytku, biżuterii, dekorów i do wielu zabaw z dziećmi. Nie ma czasu cenniejszego, niż ten spędzony razem, a nasze kursy rozszerzają wachlarz Państwa możliwości. Zapraszamy.

Herbata a ciąża

Okres ciąży to niezwykle ważny czas w życiu każdej kobiety. Już na początku ciąży, przyszła mama dostaje długą listę rzeczy, które nie są dla niej i dla powstającego w niej nowego organizmu wskazane. Co jednak z herbatą, którą również znajdziemy na niektórych listach produktów zakazanych dla przyszłych matek?...

Jak smakuje Rooibos Sweet Orange?

0
Jak smakuje Rooibos Sweet Orange?

Co dzisiaj pijemy w Smak Sztuki? Dziś smakujemy i degustujemy Rooibos Sweet Orange czerwonokrzew afrykański, nazywany potocznie herbatą rooibos. Więcej o rooibos przeczytasz w artykule poniżej, zamieszczamy film z Youtube z dzisiejszej degustacji na żywo z naszego sklepu z herbatami.

Rooibos Sweet Orange to hit w naszym sklepie, jest bardzo lubiany przez wielu klientów, z intensywnym aromatem pomarańczy i wyszukanym smakiem Whisky oraz lekko ziołowym posmakiem rooibosa, łagodny charakter i piękny, głęboki kolor naparu. Roibos Sweet Orange jest bardzo aromatyczny, bo z dodatkiem kandyzowanej pomarańczy i nutą aromatu o smaku Whisky. W naszym sklepie z herbatami sprzedajemy Rooibos w torebkach po 50 gram, 100 gram lub 225 gram oraz w torbach 1 kg. Parzymy go w herbaciarni zawsze w przy pomocy czystej, przefiltrowanej wody o temperaturze 90 stopni Celsjusza. Zobacz w sklepie Rooibos Sweet Orange w mniejszej torebce 50 gram lub 100 gram >> oraz większej torebce 225 gram >>

A przy okazji chciałbym Cię zapytać w jaki sposób najczęściej przygotowujesz rooibos? Czy przeszkadzają Ci drobne listki w trakcie parzenia? Jak sobie z tym radzisz?

Pozdrawiam! Bartłomiej Chodyń

Komentarze do wpisu (0)

Newsletter
Chcesz wiedzieć pierwszy o nowościach i promocjach w sklepie?
Chcę otrzymywać E-mail Newsletter. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych do celów marketingowych zgodnie z

polityką prywatności

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl